MC2 - logo

VACATURE

SENIOR
PROJECTMANAGER
BOUW & VASTGOED

Door uitbreiding van onze opdrachten zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager Bouw & Vastgoed.

VACATURE:
SENIOR PROJECTMANAGER BOUW & VASTGOED

Gezocht: Ervaren Senior Projectmanager Bouw en Vastgoed bij MC2 Management

MC2 Management, een gerenommeerd projectmanagementbureau gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en bouwmanagement, nodigt een Senior Projectmanager Bouw en Vastgoed uit om ons hechte team te komen versterken. In de dynamische wereld van vastgoed bieden wij vanuit ons kantoor in Nieuwegein expertise en ondersteuning aan een divers klantenbestand, met projecten variërend van ambitieuze woningbouw tot logistieke ontwikkelingen.

Jouw nieuwe rol:

Als Senior Projectmanager Bouw en Vastgoed word je een sleutelfiguur binnen ons bureau, met verantwoordelijkheden die het spectrum van projectinitiatie tot en met ingebruikname omvatten. Projecten met een waarde van €10 tot meer dan €100 miljoen vallen onder jouw beheer. Je staat onze opdrachtgevers bij met raad en daad op zowel strategisch, commercieel, technisch als inhoudelijk vlak, en stuurt project- en stuurgroepen aan in het besluitvormingsproces.

Wat maakt werken bij MC2 uniek?

 • Persoonlijke benadering: Bij MC2 hechten we waarde aan persoonlijk contact en een informele werksfeer. Je werkt in een klein, toegewijd team waar jouw bijdrage direct impact heeft.
 • Ruimte voor initiatief: In tegenstelling tot de soms logge structuren van grote bureaus, biedt MC2 de flexibiliteit en de vrijheid om zelfstandig te opereren en initiatieven te ontplooien.
 • Directe lijnen: Korte communicatielijnen binnen het team zorgen voor een efficiënte werkomgeving, waarin je snel kunt schakelen en direct invloed hebt op besluitvormingsprocessen.
 • Betrokkenheid bij groei: Als onderdeel van een groeiend bedrijf, heb je de unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie en je eigen carrière pad vorm te geven.

Wie zoeken wij?

 • HBO- of WO-diploma in Bouwkunde of een verwante studie.
 • Minimaal 10 jaar ervaring in het zelfstandig leiden van bouw- en vastgoedprojecten, met een bewezen trackrecord in woningbouw of commercieel vastgoed.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook Engelse taal.
 • Een commerciële instelling en een goed ontwikkeld netwerk binnen de sector.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring.
 • Een dynamische rol binnen een persoonlijk en informeel team.
 • Flexibele werkarrangementen en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, een auto van de zaak, laptop, en smartphone.

Ben jij de gedreven Senior Projectmanager die klaar is voor deze uitdagende rol binnen een persoonlijk en flexibel team? Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze succesvolle organisatie. Solliciteer nu en laat ons samen bouwen aan de toekomst van vastgoed in Nederland.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV op. Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking om de mogelijkheden binnen MC2 Management samen te verkennen. Ontdek de voordelen van het werken in een klein team met grote ambities en maak het verschil in de wereld van vastgoed.

KOM IN CONTACT MET ONS

MC2 Management BV
Edisonbaan 10
3439 MN Nieuwegein

+31 (0)85 200 73 05