NL EN
NL EN

Zonnelaan, Groningen

Over dit project

Zonnelaan, Groningen – (Studentenhuisvesting) nieuwbouw ontwikkeling

Het studentencomplex Campus Zonnelaan ligt op de hoek van de Zonnelaan en de Grote Beerstraat te Groningen. Het studentencomplex bestaat uit 10 verdiepingen en telt 284 gloednieuwe, betaalbare zelfstandige studio’s voorzien van een eigen keuken met inbouwkoelkast, combimagnetron een 4 pits elektrische kookplaat en badkamer. Het totale woonoppervlak bedraagt circa 24 m2, waarvan 21 m2 woonoppervlak en 2 m2 badkamer. De badkamer is voorzien van een eigen toilet, afsluitbare douchecabine, wastafel met luxe meubel, spiegel en planchet. De zelfstandige studio’s worden bewoond door één persoon en worden gestoffeerd opgeleverd met vloer en verduisterende gordijnen. De studio’s op de begane grond zijn tevens voorzien van een eigen buitenruimte.

Naast de zelfstandige studio’s beschikt dit studentencomplex in Groningen over een dakterras van circa 300 m2, een Young Professional Meeting Point van circa 180 m2 en een wasserette waarbij contactloos betaald kan worden met de pinpas. Zowel het dakterras als de Young Professional Meeting Point zijn voorzien van grote tafels en loungesets om aan te studeren en/of relaxen. Ook beschikt het complex over 22 parkeerplaatsen en 4 fietsenstallingen die plaats bieden voor 288 fietsen.

Op steenworp afstand bevinden zich de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en winkelcentrum Paddepoel met meer dan 80 winkels. In circa 10 minuten fietsen ben je hart van het centrum van Groningen en alsmede het Zernikecomplex en het Noorderplantsoen.

  • Investeerder: Bouwfonds Investment Management
  • Locatie: Zonnelaan, Groningen, Nederland
  • Ontwikkelaar: Van Wijnen Ontwikkeling Noord
  • Aannemer: Van Wijnen Bouw Noord