Rock Utrecht »

OVER DIT PROJECT

Het project betreft de herontwikkeling van het oude Oudenrijn Ziekenhuis in Utrecht. De bestaande gebouwen zijn gesloopt op het oude Beddenhuis na. Het oude beddenhuis wordt getransformeerd naar 219 gemeubileerde studenten eenheden met studenten voorzieningen en een grote sportschool in de plint. Daarnaast wordt een nieuw toren gebouwd van 23 verdiepingen hoog met 463 gemeubileerde studenten eenheden en 2 gebouwen voor de young professionals. Gebouw A bestaat uit 45 gestoffeerde young professional woningen en gebouw B bestaat uit 128 gestoffeerde young professional woningen. Alle 4 gebouwen zijn aan elkaar verbonden met een leefdek van 2300 m2 waaronder 172 parkeerplaatsen en 1200 fietsparkeerplaatsen beschikbaar zijn.

MC2 Management is door Round Hill Capital als gedelegeerde opdrachtgever bij het gehele project betrokken als eindverantwoordelijke voor het project tot en met oplevering.

 • Investeerder: Round Hill Capital / KKR JV
 • Locatie: Utrecht, Nederland
 • Ontwikkelaar: Henk van Beek Ontwikkeling
 • Aannemer: Volker Wessels/ Veluwezoon Verkerk JV

SPOT! Amsterdam »

OVER DIT PROJECT

Het project betreft de herontwikkeling van de Hogehilweggebied in Amsterdam Amstel III. De bestaande kantoorgebouwen zullen worden gesloopt. De nieuwbouw bestaat in totaal uit acht mixed-use (hoogbouw) woontorens. De hoogste toren in het gebied is 108 meter. In totaal worden er in SPOT circa 1.100 woningen gerealiseerd, ca. 13.500 m2 BVO kantoren en ca. 3.800 m2 BVO overige commerciële ruimten.

MC2 Management is bij het gehele project betrokken ter ondersteuning van de opdrachtgevers (COD en DUQER) in de planontwikkelfase.

SPOT Amterdam

HOF36 Leiden »

OVER DIT PROJECT

HOF36 betreft een nieuwbouwproject in de Lammenschans-driehoek in Leiden. De ontwikkeling omvat ca. 430 woningen met commerciële ruimtes. Een van de afnemers van het project is Aberdeen Standard Investment (ASI). ASI zal 139 woningen in HOF36 afnemen. MC2 Management verricht namens ASI het projectmanagement tijdens de technische planontwikkelfase en kijkt mee met het ontwikkeltraject van ZINC als controlerend orgaan. Het implementeren van het PVE en het vaststellen van bouwpartner en planning wordt zorgvuldig beoordeeld en verbeterd. MC2 Management zal tevens de directievoering en kwaliteitscontrole tijdens de bouw verzorgen. Bouw is in september 2020 gestart.

Oostersingel, Groningen »

OVER DIT PROJECT

(Studentenhuisvesting) nieuwbouw ontwikkeling – Oostersingel Groningen, Nederland

Nieuwbouwontwikkeling van 275 studentenkamers in het centrum van Groningen. Inclusief wasserette, fietsenstalling en Young Proffesional Meeting Point.

 • Investeerder: Primevest Capital Partners
 • Locatie: Groningen, Nederland
 • Ontwikkelaar: Plegt-Vos Noord Ontwikkeling
 • Aannemer: Plegt-Vos Noord bouw

Sphinx Zuid Blok 5, Maastricht »

OVER DIT PROJECT

Nieuwbouwontwikkeling van 70 appartementen op het oude Sphinx terrein in Maastricht. Oplevering gepland in 2020.

 • Investeerder: Primevest Capital Partners
 • Locatie: Sphinxcour, Maastricht, Nederland
 • Ontwikkelaar: RO Groep / 3W
 • Aannemer: Bouwbedrijf Jongen (Volker Wessels)

Holland Park Blok 21, Diemen »

OVER DIT PROJECT

Nieuwbouwontwikkeling van 114 appartementen in nieuwe gebiedsontwikkeling Holland Park te Diemen. Gebouw bestaat uit 6 laags appartementen variërend van 72 tot 95 m2, binnentuin en parkeergarage.

Complex is opgeleverd in 2018.

 • Investeerder: Primevest Capital Partners
 • Locatie: Diemen, Nederland
 • Ontwikkelaar: Holland Park (Snippe Projecten & Bouwaccent)
 • Aannemer: Bouwgroep Moonen / HSB Bouw

 

Holland Park Blok 20, Diemen »

OVER DIT PROJECT

Nieuwbouwontwikkeling van 121 appartementen in nieuwe gebiedsontwikkeling Holland Park te Diemen. Gebouw bestaat uit 6 laags appartementen variërend van 72 tot 110 m2, binnentuin en parkeergarage.

Complex is in aanbouw. Oplevering gepland in 2020.

 • Investeerder: Primevest Capital Partners
 • Locatie: Diemen, Nederland
 • Ontwikkelaar: Holland Park (Snippe Projecten & Bouwaccent)
 • Aannemer: Bouwgroep Moonen / HSB Bouw

Hazeldonk 6801 Breda »

OVER DIT PROJECT 

Het project betreft de herontwikkeling van de bestaande locatie met een perceel oppervlak van 15.052 m². Het bestaande warehouse wordt gesloopt voor een nieuwbouw bedrijfshal van ca. 11.000 m2 BVO. MC2 Management is namens de eigenaar, Fraser Property Industrial, van de locatie betrokken als gedelegeerd projectontwikkelaar om het plan te ontwikkelen en realiseren. De beoogde start uitvoering van de bouw is gepland voor Q2 2021.

 

Sigma Den Haag »

OVER DIT PROJECT

Nieuwbouwontwikkeling van 455 zelfstandige woningen, commerciële ruimtes en parkeergarage naast het Holland Spoor in Den Haag. Complex bestaat uit 3 bouwdelen, namelijk de Strip (studentenwoningen) de Schijf (studentenwoningen) en de Toren (Young Professional woningen). Complex is opgeleverd in 2017.

Investeerder: Bouwfonds Investment Management
Locatie: Hofwijkstraat, Den Haag
Ontwikkelaar: Stebru Transformatie
Aannemer: Stebru Bouw

Hudson’s Bay Haarlem, Haarlem, NL »

OVER DIT PROJECT

Oud V&D gebouw aan de Grote Houtstraat in Haarlem getransformeerd naar Hudson Bay inclusief nieuwe installaties, bestaande uit 11 lagen (BOH & FOH).

Investeerder: Hudson Bay Company Netherlands
Locatie: Grote Houtstraat, Haarlem
Ontwikkelaar: Hudson Bay Company Netherlands
Aannemer: MVRO

Onze Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.