MC2 Management is een bouwkundig projectmanagement bureau en biedt veelzijdige diensten aan voor alle fasen en onderdelen in de bouw- en vastgoedbranche.

 
 

MC2 Management is een jong bedrijf dat is opgericht in 2017 door Mohamed El Messaoudi. Na 15 jaar werkervaring bij grote (internationale) bedrijven als Bouwfonds Investment Management, Decathlon Netherlands, BAM International, Tebodin Project Managementen BAM Woningbouw is de stap gezet naar eigen ondernemerschap.

MC2 Management is een bouwkundig projectmanagementbureau gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling, bouwmanagement, projectmanagement en technisch investment management in de sectoren (mixed use) Studenten huisvesting, Residentieel, Retail, Hospitality, Leisure, Kantoren en Logistiek.

MC2 Management ondersteunt en adviseert (institutionele) beleggers, vastgoedeigenaren en ontwikkelaars in alle fases van het vastgoed.

MC2 Management overtreft door de vertrouwde projectmanagement werkwijze te combineren met technisch investment management. Hierdoor wordt het vastgoedproces aangestuurd op inhoud, geld, kwaliteit en risicobeheersing. Onze aanpak kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte en no-nonsense instelling voor totale ontzorging van onze partners.

Contactpersonen

 
Mohamed El Messaoudi

Owner MC2 Management BV

Ervaren technisch projectmanager met kennis op het gebied van (inter)nationale project management diensten in residentieel en commercieel vastgoed.

m.elmessaoudi@mc2management.nl

Prakash Sewlal

Associate / Projectmanager Real Estate bij MC2 Management BV

Ervaren projectmanager met een bewezen geschiedenis van werken in de commerciële en residentiële vastgoedsector.

p.sewlal@mc2management.nl

 
 

Werken bij MC2 Management

MC2 Management is een snel groeiend bedrijf met diverse carrièremogelijkheden. MC2 Management is sinds 2017 fors gegroeid en het aantal opdrachtgevers breidt zich stabiel uit. Ben je student, starter, professional met een technische achtergrond? Dan komen wij graag met jou in contact.

Openstaande vacatures:

Klik hier om te solliciteren

Open sollicitaties zien wij ook graag tegemoet, je kunt klik hieronder om te solliciteren

Solliciteer!
Projectmanagementbureau in vastgoed

Onze Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.