NL EN
NL EN

Wat wij bieden

MC2 Management overtreft uw verwachtingen door de vertrouwde projectmanagement werkwijze te combineren met technisch investment management. Hierdoor wordt het vastgoedproces beter aangestuurd op geld, inhoud, kwaliteit en risicobeheersing.

Onze aanpak kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte en no-nonsense instelling voor totale ontzorging.

Skyline pagina expertise

Ontwikkelmanagement

MC2 Management zit met alle stakeholders aan tafel om volledig ontwikkelmanagement uit te voeren voor alle soorten vastgoed. Wij zijn betrokken in zowel financiele-, juridische-, gemeentelijke- en technische aspecten van het ontwikkelmanagement voor totale ontzorging of zijn onderdeel van een ontwikkelteam waarbij wij een of enkele aspecten op ons nemen.

Oostenburg blok 14 15

Technisch acquisitiemanagement

In een aan- en/of verkoopproces is de techniek een belangrijk onderdeel. Als verlengstuk van de (institutionele) belegger voert MC2 Management TDD’s uit, waarbij ook de financiele belangen van de technische aspecten in kaart worden gebracht om sneller en betere keuzes te maken.

Kwaliteitscontrole

Voor de bouw van de projecten wordt MC2 Management ingeschakeld voor het controleren van de bouwkwaliteit names de (toekomstige) belegger. Op wekelijkse basis voeren we onze controles uit en zorgen we, in goed gesprek met de aannemer, dat onze klanten de beste kwaliteit krijgen.