Wat wij bieden

MC2 Management overtreft uw verwachtingen door de vertrouwde projectmanagement werkwijze te combineren met technisch investment management. Hierdoor wordt het vastgoedproces beter aangestuurd op geld, inhoud, kwaliteit en risicobeheersing.

Onze aanpak kenmerkt zich door een professionele, resultaatgerichte en no-nonsense instelling voor totale ontzorging.

Skyline pagina expertise

Ontwikkelmanagement

MC2 Management zit met alle stakeholders aan tafel om volledig ontwikkelmanagement uit te voeren voor alle typen vastgoed. Wij zijn betrokken in zowel financiële, juridische, gemeentelijke en technische aspecten van het ontwikkelmanagement voor totale ontzorging of wij zijn onderdeel van een ontwikkelteam waarbij wij een of enkele aspecten op ons nemen.

Oostenburg blok 14 15

Technisch acquisitiemanagement

In een aan- en/of verkoopproces is de techniek een belangrijk onderdeel. Als verlengstuk van de (institutionele) belegger voert MC2 Management technische due diligences (TDD’s) uit, waarbij ook de financiële belangen van de technische aspecten in kaart worden gebracht om sneller en beter keuzes te maken.

Kwaliteitscontrole

Voor de bouwprojecten wordt MC2 Management ingeschakeld voor het controleren van de bouwkwaliteit namens de (toekomstige) belegger. Op wekelijkse basis voeren we onze inspecties uit en zorgen we, in goed gesprek met de aannemer, ervoor dat onze opdrachtgevers de beste kwaliteit vastgoed krijgen.