MC2 - logo

OUR
SERVICES

MC2 Management is gespecialiseerd in verschillende kernactiviteiten binnen de bouw en vastgoedsector. 

Deze activiteiten omvatten ontwikkelmanagement, technische due diligence, technisch investment management, projectmanagement en bouwmanagement. 

MC2 ondersteunt en adviseert (institutionele) beleggers en vastgoedontwikkelaars in alle fases van het vastgoedproject, met een focus op deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit, en efficiëntie.

ONZE DIENSTEN

TECHNISCH INVESTMENT MANAGEMENT

Focus op het maximaliseren van de waarde en het rendement van vastgoedinvesteringen door strategische technische begeleiding. Dit omvat het identificeren van kansen, risico's en optimalisatie-mogelijkheden, wat opdrachtgevers helpt hun investeringen efficiënt te beheren en te laten groeien.

ONTWIKKELMANAGEMENT

MC2 ondersteunt het gehele ontwikkelproces van concept tot oplevering, wat zorgt voor een gestructureerde aanpak in elke fase van de ontwikkeling, met als doel het realiseren van het project volgens de visie van de opdrachtgever.

PROJECTMANAGEMENT

Omvat de alomvattende coördinatie van projecten om te zorgen dat deze binnen budget, op tijd en volgens de gestelde kwaliteitseisen worden opgeleverd. Voor de opdrachtgever betekent dit een gestroomlijnd proces waarbij kosten, tijd en kwaliteit effectief worden beheerd.

BOUWMANAGEMENT

Zorgt voor toezicht op de bouw volgens de afgesproken specificaties, waarborgt de kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever door nauwgezet toezicht en coördinatie.

TECHNISCH DUE DILIGENCE

Biedt diepgaande technische inspecties en analyses voorafgaand aan vastgoedtransacties, wat opdrachtgevers helpt geïnformeerde beslissingen te nemen en risico's te minimaliseren.

CONCEPTONTWIKKELING

Richt zich op de ontwikkeling van innovatieve vastgoedconcepten die inspelen op actuele marktbehoeften, wat opdrachtgevers helpt om onderscheidende en waardevolle projecten te realiseren.

FIT OUT

Betreft de ontwikkeling en coördinatie van afbouw- en inrichtingsprojecten, wat leidt tot op maat gemaakte ruimtes die voldoen aan de functionele en esthetische eisen van de opdrachtgever.

KWALITEITSCONTROLE

Garandeert de naleving van kwaliteitsstandaarden door het hele project heen, wat opdrachtgevers verzekert van de hoogste kwaliteit in de uitvoering van hun projecten.

CRISIS MANAGEMENT

Strategieën en oplossingen voor het beheren van crises in vastgoedontwikkeling en bouwrealisatie, wat opdrachtgevers helpt om potentiële schade te beperken en de continuïteit van hun projecten te waarborgen.